Portaal Trainingen, uw toegang tot een zonnige toekomst.

¡  B i e n v e n i d o s  !

Portaal Trainingen is een klein instituut in het Westerpark. We geven al jaren professionele cursussen Spaans en Nederlands met een persoonlijke noot aan particulieren en bedrijven. Hierbij staan de wensen van de deelnemers centraal.

Portaal Trainingen is opgericht door Judith de Jong. In 2012 heeft zij voor Portaal Trainingen de GOUDEN Talenknobbel gewonnen op het Drongo festival; de aangeboden taaltraining werd uitgeroepen tot ‘beste programma-onderdeel’ en beoordeeld als ‘professioneel, effectief en aangenaam’!

¿ Wat krijgt u ?

Ieder heeft zijn eigen redenen om een andere taal te leren. Portaal Trainingen biedt hiertoe

·         stimulerende omgeving, met sfeervolle lessen

·         moderne methode

·         inhoud die is afgestemd op de belangstelling en behoeftes van de cursisten

·         gebruik van moderne media

·         persoonlijk advies tijdens de cursus

·         professionele (Spaanstalige) krachten met ervaring in het lesgeven aan volwassenen

¿ Voor wie ?

Portaal Trainingen biedt cursussen voor volwassenen die een middelbare schoolopleiding hebben genoten, of jongvolwassenen die een middelbare schoolopleiding afronden. Gevorderde  opleidingen worden in de regel gevolgd door mensen met een HBO werk- en denkniveau. Een afgeronde vooropleiding is echter géén vereiste.

¿ Hoe werken wij ?

We werken met verschillende lesmethodes. Onze didactische opzet maakt dat alle lessen altijd boordevol conversatie zitten. Wat je leert pas je meteen in de praktijk toe. Het cursusmateriaal is altijd Spaanstalig voor de hogere niveaus en NL/SP voor de andere.

We zijn een transparante professionele organisatie met CRKBO-keurmerk. We investeren in onze mensen en bewaken de kwaliteit van de trainingen. Portaal Trainingen kent Algemene Voorwaarden en een klachtenprocedure  waarvan u gebruik kunt maken

Pin It on Pinterest

Share This