Groepsles Spaans
 

We bieden Spaanse les in kleine groepen, waarin we elkaar stimuleren en helpen bij het leren van de taal.
¡ Conversar , conversar! Tijdens de lessen zul je heel veel Spaans spreken. We zorgen voor een goede en huiselijke sfeer, waarin mensen zich vrij voelen te oefenen met elkaar en de docent. In ontspannen sfeer leert u meer!

Wekelijks anderhalf uur les

We nemen de tijd voor je, je krijgt wekelijks anderhalf uur les. Ook in de beginnersgroepen spreek je vanaf les 1 véél Spaans sí, ¡ es posible ! Jazeker  dat kan je! Zeker indien je thuis ook nog ong. een uurtje studeert. Er draaien cursussen op ALLE niveaus: beginners, beginners-plus en halfgevorderden tot en met (ver)gevorderden.

Spreek je al wat Spaans?

Kun je al wat  Spaans of spreek je het best al aardig? Haak dan aan bij een groep die al wat langer loopt.  We kijken namelijk welke groep op het moment van de intake het prettigst bij je past (beginners-plus t/m vergevorderden). Een niet-beginner kan dus op ieder moment starten.

Lesmateriaal aanschaffen
Voor de cursus moet lesmateriaal worden aangeschaft. Hierover meer in de informatieve welkomstmail. Wil je  informatie over de lesmethode of over hoe je zelf het beste verder kunt met je Spaans? Kom gerust langs dan bespreken we dat bij een kop koffie/thee (wel even afspraak maken).
Privéles Spaans

Sommige leerlingen zijn al ver gevorderd,  hebben een speciaal doel of willen extra snel vooruit. Anderen hebben onregelmatige werktijden of voelen zich meer op hun gemak en leren beter de taal als ze lessen volgen die volledig op hen zijn afgestemd. Portaal Trainingen biedt daarvoor mogelijkheden. Privélessen en trainingen op maat zijn al jaren onze specialiteit.

ZIE OOK examentrainingen : Onder privéles vallen óók de trainingen voor stagevoorbereiding, toelating Hbo-opleiding en  examens (DELE,MBO,HAVO,VWO).

Gratis intake
Indien je overweegt een cursus te gaan volgen ben je welkom om onder het genot van een kop koffie kennis te maken en je niveau Spaans te laten vaststellen.
Bedrijfstraining Spaans

Portaal Trainingen heeft jaren ervaring in het geven van bedrijfstrainingen aan professionals die vanwege hun beroep Spaans nodig hebben. Uw wensen worden vertaald in een dynamische en doelgerichte cursus, op maat gemaakt voor het Spaans waar U en uw bedrijf behoefte aan heeft.  Denk daarbij aan uw buitenlandse contacten, presentaties, social talk en onderhandelingen.

In principe worden de cursisten ontvangen in onze vaste lesruimte in Amsterdam. In overleg zijn vele varianten mogelijk.

Waarom zijn wij een ideale partner voor u?
  • We hebben veelvuldig en met succes gewerkt voor Europese instellingen, de gemeente,  export- en importbedrijven, makelaars, banken, accountantsfirma’s, Nederlandse luchtvaartmaatschappijen, artsen, emigranten enzovoorts.
  • We blijven graag actueel door regelmatig seminars te volgen en contact te onderhouden met gerelateerde businessclubs, naast bijscholing op diverse onderwerpen.
  • Portaal Trainingen is een professionele, bekroonde én erkende organisatie met veel aandacht voor kwaliteit. Het instituut is al jaren aangesloten bij het CRKBO (Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs) en is BTW vrij . 
Examentraining en stagevoorbereiding

Heb je als doel het behalen van een examen? Komt die stage er nu wel heel snel aan? Portaal Trainingen helpt hierbij en biedt maatwerk. Zo kun je lespakketten combineren ter voorbereiding op specifieke examens en stages. Graag zien wij je op ons instituut om de mogelijkheden te bespreken.

Stagevoorbereiding

Voor een succesvolle stage in een Spaanstalig gebied is de beheersing van het Spaans onmisbaar, omdat de mensen veelal weinig Engels spreken. Wij hebben de afgelopen jaren velen geholpen in de voorbereidingen voor een verblijf! De cursisten waren erg blij met het aangereikte ‘gereedschap’.

Examentraining

Wij hebben de afgelopen jaren met succes cursisten opgeleid en getraind in de volgende examens:

  • HBO examens in alle maten
  • Het staatsexamen Spaans van VWO / Havo / MBO
  • Associatie KLM  
  • Universitaire examens, bijvak Spaans (Minor)
  • Het Spaanse staatsexamen (DELE)
Stoomcursus

 

Ben je starter en heb je snel een basis Spaans nodig ? Ga je binnenkort op reis of wil je gewoon een snelle start maken ? Onze enthousiaste stoomcursussen maken héél veel mensen blij. Wij bieden wegens SUCCES een paar maal per jaar deze intensieve opstapcursus aan !

5 x 3 uur

Je bent in groepsles 5 x 3 uur op een prettige manier intensief met je Spaans bezig. Je krijgt persoonlijke begeleiding en veel tips tijdens deze vliegende start voor beginners!

De volgende STOERE STOOMCURSUS! voor beginners wordt in 5 dagdelen, in 2 weekeinden gegeven. Start vrijdag 24 januari 2020. De 4 andere lesdagen zijn 25 (‘smiddags) en 26 januari (‘s morgens)  en het weekeinde erop zaterdag 1en zondag 2 februari (‘s morgens).   Het is net of je een korte  intensieve cursus in Spanje doet. Meld je aan via de knop AANMELDEN.
Increíble …. na deze cursus spreek je echt echt SPAANS,  in 5x3uur les!

Cursus start: vrijdag 24 januari, aanvang:  18.00 uur
Les 5 dagen in 2 weekeinden.

Snel inschrijven dus!

Wil je meer?

 

Deze stoomcursus bereid je voor op de wekelijkse reguliere avond-cursus op niveau 2 infebruari. Je hebt door je snelle start 3 maanden cursuswinst.

Snel inschrijven dus!

 

Toelichting DELE-examens

Het DELE-examen wordt steeds belangrijker, ook binnen onderwijsinstellingen. Werkgevers vinden goede beheersing van een vreemde taal een pré. Het DELE examen is een officieel staatsexamen dat goed  op uw CV staat.

De DELE diploma’s worden uitgegeven door het Spaanse Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Sport op internationaal niveau en zijn vergelijkbaar met het Engelse Cambridge Certificate. Ze worden wereldwijd erkend.

Onze groepslessen geven een goede basis voor de DELE-examens. Daarnaast kunt u een gespecialiseerde privé-cursus met examentraining bij ons volgen. De examens worden afgenomen door het Instituto Cervantes //utrecht.cervantes.es/nl/diplomas_spaans/algemene_informatie_diplomas_spaans.htm. DELE kent examens voor de niveaus van het Europees referentie kader (niveau A1 t/m C2). Een gedetailleerde beschrijving van de niveaus vindt u in dit schema ( //www.erk.nl/leerling/watiserk/ ).

Pin It on Pinterest

Share This