Volg onze lessen in ons klaslokaal en/of live online:

GROEPSLESSEN EN PRIVÉLESSEN

GROEPSLESSEN: In principe vinden de groepslessen nu plaats op het instituut. 🙂

PRIVÉLESSEN:  naar keuze digitaal of in het lokaal.

 

BESCHERMING:

De meeste mensen blijven het prettig vinden dat we van je vragen niet deel te nemen  aan de lessen (tenzij via een digitale oplossing) indien je last hebt van:
Neusverkoudheid, niezen, keelpijn, hoest, of koorts, of indien een huisgenoot covid heeft.
Verder is het naturalmente aan een ieder om zorgzaam met de medecursist om te gaan.  En ach, wil je de les niet missen dan hebben we daar immers ook een digi oplossing voor.

 

 

Groepsles Spaans

 

We bieden Spaanse les in kleine groepen, waarin we elkaar stimuleren en helpen bij het leren van de taal.
¡ Conversar , conversar! Tijdens de lessen zul je heel veel Spaans spreken. We zorgen voor een goede en huiselijke sfeer, waarin mensen zich vrij voelen te oefenen met elkaar en de docent. In ontspannen sfeer leert u meer!             

Wekelijks anderhalf uur les

We nemen de tijd voor je, je krijgt wekelijks anderhalf uur les. Ook in de beginnersgroepen spreek je vanaf les 1 véél Spaans sí, ¡ es posible ! Jazeker  dat kun je! Zeker indien je thuis ook nog ong. een uurtje studeert. Er draaien cursussen op ALLE niveaus: beginners, beginners-plus en halfgevorderden tot en met (ver)gevorderden.

Spreek je al wat Spaans?

Kun je al wat  Spaans of spreek je het best al aardig? Haak dan aan bij een groep die al wat langer loopt.  We kijken namelijk welke groep op het moment van de intake het prettigst bij je past (beginners-plus t/m vergevorderden). Een niet-beginner kan dus op ieder moment starten. In deze groepen iets meer studielast, gemiddeld ruim de lestijd.

Lesmateriaal aanschaffen
Voor de cursus moet lesmateriaal worden aangeschaft. Hierover meer in de informatieve welkomstmail. Wil je  informatie over de lesmethode of over hoe je zelf het beste verder kunt met je Spaans? Kom gerust langs dan bespreken we dat bij een kop koffie/thee (wel even afspraak maken).
Privéles Spaans

Sommige leerlingen zijn al ver gevorderd,  hebben een speciaal doel of willen extra snel vooruit. Anderen hebben onregelmatige werktijden of voelen zich meer op hun gemak en leren beter de taal als ze lessen volgen die volledig op hen zijn afgestemd. Portaal Trainingen biedt daarvoor mogelijkheden. Privélessen en trainingen op maat zijn al jaren onze specialiteit.

ZIE OOK examentrainingen : Onder privéles vallen óók de trainingen voor stagevoorbereiding, toelating Hbo-opleidingen en  examens (SIELE, DELE,MBO,HAVO,VWO). We hebben hier jarenlang ervaring in!

Gratis intake
Indien je overweegt een cursus te gaan volgen ben je welkom om onder het genot van een kop koffie kennis te maken en je niveau Spaans te laten vaststellen.
Bedrijfstraining Spaans

Portaal Trainingen heeft jaren ervaring in het geven van bedrijfstrainingen aan professionals die vanwege hun beroep Spaans nodig hebben. Uw wensen worden vertaald in een dynamische en doelgerichte cursus, op maat gemaakt voor het Spaans waar U en uw bedrijf behoefte aan heeft.  Denk daarbij aan uw buitenlandse contacten, presentaties, social talk en onderhandelingen.

In principe worden de cursisten ontvangen in onze vaste lesruimte in Amsterdam. In overleg zijn vele varianten mogelijk.

Waarom zijn wij een ideale partner voor u?
  • We hebben veelvuldig en met succes gewerkt voor Europese instellingen, de gemeente,  export- en importbedrijven, makelaars, banken, accountantsfirma’s, Nederlandse luchtvaartmaatschappijen, artsen, emigranten enzovoorts.
  • We blijven graag actueel door regelmatig seminars te volgen en contact te onderhouden met gerelateerde businessclubs, naast bijscholing op diverse onderwerpen.
  • Portaal Trainingen is een professionele, bekroonde én erkende organisatie met veel aandacht voor kwaliteit. Het instituut is al jaren aangesloten bij het CRKBO (Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs) en is BTW vrij . 
Examentraining en stagevoorbereiding

Al vele jaren komen vele (jong-)volwassenen steun bij ons halen! En met succes! Heb je als doel het behalen van een examen? Komt die stage er nu wel heel snel aan? Heb je voor toetreding tot je opleiding een bepaald niveau Spaans nodig? Portaal Trainingen helpt hierbij en biedt maatwerk. Zo kun je lespakketten combineren ter voorbereiding op specifieke examens, toelatingen en stages. Deze studiepakketten vergen ook veel studie thuis. Graag zien wij je op ons instituut of online om de mogelijkheden te bespreken.

Stagevoorbereiding

Voor een succesvolle stage in een Spaanstalig gebied is de beheersing van het Spaans onmisbaar, omdat de mensen veelal weinig Engels spreken. Wij hebben de afgelopen jaren velen geholpen in de voorbereidingen voor een verblijf! De cursisten waren erg blij met het aangereikte ‘gereedschap’.

Examentraining

Het helpt dat Judith de Jong zelf examinator is van het mondelinge DELE examen van de Spaanse staat. We kijken goed naar wat je nodig hebt. Wij hebben de afgelopen jaren met succes cursisten opgeleid en getraind in de volgende examens:

  • HBO examens in alle maten
  • Het behalen van het A2+ niveau voor toelating tot de opleiding
  • Het SIELE examen
  • Het Spaanse staatsexamen (DELE) 
  • Het staatsexamen Spaans van VWO / Havo / MBO
  • Associatie KLM 
  • Universitaire examens, bijvak Spaans (Minor)
Stoomcursus

 

Ben je starter en heb je snel een basis Spaans nodig ? Ga je weer op reis of wil je deze tijden een extra taal bijleren of wil je gewoon een snelle start maken ? Onze enthousiaste stoomcursussen maken héél veel mensen blij. Wij bieden wegens SUCCES een paar maal per jaar deze intensieve opstapcursus aan ! In juni nemen we de tijd voor je en wordt deze ministoomcursus voor een prettige basis Spaans deze keer in 5  dagen gegeven. Vijf ruime lesdagen waarin je een hoop leert!

5 x 3u les (15 uur)

Spaans voor een spotprijs. Je bent in een groepsles (5×3 uur les) op een prettige manier intensief met je Spaans bezig. Je krijgt persoonlijke begeleiding en veel tips tijdens deze vliegende start voor beginners!

De volgende STOERE STOOMCURSUS! voor beginners wordt in 5 dagdelen, 2e helft juni in 2 weekeinden gegeven. Het is net of je een korte  intensieve cursus in Spanje doet want ook JIJ spreekt al Spaans vanaf de eerste les!  Meld je aan via de knop AANMELDEN.
Increíble …. na deze cursus spreek je echt SPAANS,  in 15 uur les!

Cursus start: in juni 2024 start er wéér zo een cursus!  2 Weekeinden: 14+15+16 juni  en 21+22 juni.
Deze keer les 5 dagdelen, voor data/lestijden zie  rooster. Boek de STOOMCURSUS nu!

Wil je méér? Deze scherp geprijsde stoomcursus is dé OPSTAPCURSUS die aansluit bij de wekelijkse beginners-plus vanaf sept. ’24. Schrijf je op tijd in! 

Wil je meer?

 

Wil je alléén de stoomcursus doen? Prima. Echter, deze stoomcursus bereid je, als je dat wil, ook voor op de wekelijkse reguliere avond-cursus op niveau 2 vanaf sept. 2024 . Je hebt door je snelle start 3 maanden cursuswinst.

BOEK je STARTERSPAKKET in één keer, met nog méér korting! Boek in één keer stoomcursus + beginnersplus voor 449 euro.

Snel inschrijven dus!

 

Toelichting SIELE-examens

Voor het nieuwere SIELE-examen wordt steeds vaker gekozen. Het is flexibeler dan het DELE: het wordt vaker afgenomen, het resultaat is sneller binnen en, niet onbelangrijk, je kunt het op onderdelen herkansen. Het is zeer gewild als certificaat voor toetreding tot academische opleidingen. Ook werkgevers vinden goede beheersing van een vreemde taal een pré. Het SIELE examen is 5 jaar geldig maar ook dit examen staat goed op uw CV.

De SIELE diploma’s zijn ontwikkeld in samenwerkingsverband door een Spaanse, een Mexicaanse en een Argentijnse universiteit. Ze worden wereldwijd afgenomen en erkend. https://www.slo.nl/thema/vakspecifieke-thema/mvt/erk/

Wij hebben ervaring en helpen u graag bij uw voorbereidingen zodat u het examen met vertrouwen tegemoet kunt zien. Onze groepslessen geven een goede basis voor de examens. Daarnaast kunt u een gespecialiseerde privé-cursus op maat en/of examentraining bij ons volgen. Zeker noodzakelijk indien er een deadline is. De examens worden onder andere afgenomen door het Instituto Cervantes. SIELE kent examens voor de niveaus van het Europees referentie kader (niveau A1 t/m C2). Een gedetailleerde beschrijving van de niveaus vindt u op deze site.  Meer informatie over dit SIELE-diploma vindt u HIER.

Toelichting DELE-examens

Het DELE-examen wordt steeds belangrijker, ook binnen onderwijsinstellingen. Werkgevers vinden goede beheersing van een vreemde taal een pré. Het DELE examen is een officieel staatsexamen dat goed  op uw CV staat.

De DELE diploma’s worden uitgegeven door het Spaanse Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Sport op internationaal niveau en zijn vergelijkbaar met het Engelse Cambridge Certificate. Ze worden wereldwijd erkend.

Onze groepslessen geven een goede basis voor de DELE-examens. Daarnaast kunt u een gespecialiseerde privé-cursus met examentraining bij ons volgen. De examens worden afgenomen door het Instituto Cervantes //utrecht.cervantes.es/nl/diplomas_spaans/algemene_informatie_diplomas_spaans.htm. DELE kent examens voor de niveaus van het Europees referentie kader (niveau A1 t/m C2). Een gedetailleerde beschrijving van de niveaus vindt u op deze site.

Pin It on Pinterest

Share This