Zo gaan wij om met de Covid-19 maatregelen:

Corona maatregelen
Online lessen (mooie bonus kado!)

I.v.m. de huidige situatie en de groepsgrootte zullen de meeste cursussen online zijn. Maar er starten steed meer groepen op het instituut.

TIJDELIJK 2 x KADO!
Wij realiseren ons dat al die digi-lessen voor velen een grote verandering zijn.
Het is belangrijk dat iedereen zich prettig en thuis voelt in de les.

Daarom 2x KADO voor de cursist:

 • Vóór de start van je cursus prikken we een datum om de verbinding te testen en om de basis van de knoppen van het programma te laten zien. Dan besteed je tijdens de Spaanse les je tijd aan het Spaans!
 • Wij bieden tijdens deze digi-cursus Gratis een EXTRA conversatie-les aan van 3/4 uur, datum en plaats worden tijdens de cursus gemaild. Ook wij missen het contacto. Daarom is de planning deze conversación ‘live’ te laten plaatsvinden, op ons instituut of buiten.
 • Onze digitale lessen zijn door velen erg goed ontvangen. Je krijgt ook digitaal wat wij al jaren bieden: een degelijke professionele les in informele sfeer. Écht dat kan! Én we zien elkaar minstens één keer ‘live’. Woon je ver? Dan vinden we ook daar een oplossing voor.
Les in het lokaal

BESCHERMING:

Enkele groeplessen (en binnenkort mogelijk meer) zullen op het instituut plaatsvinden.
We hebben daar hard gewerkt aan de veiligheid:
Daar waar mogelijk is afstand en er staan grote hoge schermen tussen de cursisten.
Les op locatie betekent maximaal 6 deelnemers. Mogelijk wordt dit zeer binnenkort uitgebreid.

 

Uiteraard houden wij ons aan het gebruikelijke protocol:

Helaas, je weet het, géén deelname aan de les indien je last hebt van:
Neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (tot 38 C°)
of 
koorts, of indien een huisgenoot deze klachten heeft.
>Binnen en buiten:  1,5 meter afstand.
>VóóR binnenkomst: handen ontsmetten met gel

 

Groepsles Spaans

 

We bieden Spaanse les in kleine groepen, waarin we elkaar stimuleren en helpen bij het leren van de taal.
¡ Conversar , conversar! Tijdens de lessen zul je heel veel Spaans spreken. We zorgen voor een goede en huiselijke sfeer, waarin mensen zich vrij voelen te oefenen met elkaar en de docent. In ontspannen sfeer leert u meer! UNIEK bij Portaal : íedere groep krijgt vanaf september 3/4 uur Xtra conversación aangeboden (‘live’ indien mogelijk), bovenop de 12 lessen.            

Wekelijks anderhalf uur les

We nemen de tijd voor je, je krijgt wekelijks anderhalf uur les. Ook in de beginnersgroepen spreek je vanaf les 1 véél Spaans sí, ¡ es posible ! Jazeker  dat kan je! Zeker indien je thuis ook nog ong. een uurtje studeert. Er draaien cursussen op ALLE niveaus: beginners, beginners-plus en halfgevorderden tot en met (ver)gevorderden.

Spreek je al wat Spaans?

Kun je al wat  Spaans of spreek je het best al aardig? Haak dan aan bij een groep die al wat langer loopt.  We kijken namelijk welke groep op het moment van de intake het prettigst bij je past (beginners-plus t/m vergevorderden). Een niet-beginner kan dus op ieder moment starten.

Lesmateriaal aanschaffen
Voor de cursus moet lesmateriaal worden aangeschaft. Hierover meer in de informatieve welkomstmail. Wil je  informatie over de lesmethode of over hoe je zelf het beste verder kunt met je Spaans? Kom gerust langs dan bespreken we dat bij een kop koffie/thee (wel even afspraak maken).
Privéles Spaans

Sommige leerlingen zijn al ver gevorderd,  hebben een speciaal doel of willen extra snel vooruit. Anderen hebben onregelmatige werktijden of voelen zich meer op hun gemak en leren beter de taal als ze lessen volgen die volledig op hen zijn afgestemd. Portaal Trainingen biedt daarvoor mogelijkheden. Privélessen en trainingen op maat zijn al jaren onze specialiteit.

ZIE OOK examentrainingen : Onder privéles vallen óók de trainingen voor stagevoorbereiding, toelating Hbo-opleiding en  examens (DELE,MBO,HAVO,VWO).

Gratis intake
Indien je overweegt een cursus te gaan volgen ben je welkom om onder het genot van een kop koffie kennis te maken en je niveau Spaans te laten vaststellen.
Bedrijfstraining Spaans

Portaal Trainingen heeft jaren ervaring in het geven van bedrijfstrainingen aan professionals die vanwege hun beroep Spaans nodig hebben. Uw wensen worden vertaald in een dynamische en doelgerichte cursus, op maat gemaakt voor het Spaans waar U en uw bedrijf behoefte aan heeft.  Denk daarbij aan uw buitenlandse contacten, presentaties, social talk en onderhandelingen.

In principe worden de cursisten ontvangen in onze vaste lesruimte in Amsterdam. In overleg zijn vele varianten mogelijk.

Waarom zijn wij een ideale partner voor u?
 • We hebben veelvuldig en met succes gewerkt voor Europese instellingen, de gemeente,  export- en importbedrijven, makelaars, banken, accountantsfirma’s, Nederlandse luchtvaartmaatschappijen, artsen, emigranten enzovoorts.
 • We blijven graag actueel door regelmatig seminars te volgen en contact te onderhouden met gerelateerde businessclubs, naast bijscholing op diverse onderwerpen.
 • Portaal Trainingen is een professionele, bekroonde én erkende organisatie met veel aandacht voor kwaliteit. Het instituut is al jaren aangesloten bij het CRKBO (Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs) en is BTW vrij . 
Examentraining en stagevoorbereiding

Heb je als doel het behalen van een examen? Komt die stage er nu wel heel snel aan? Portaal Trainingen helpt hierbij en biedt maatwerk. Zo kun je lespakketten combineren ter voorbereiding op specifieke examens en stages. Graag zien wij je op ons instituut of online om de mogelijkheden te bespreken.

Stagevoorbereiding

Voor een succesvolle stage in een Spaanstalig gebied is de beheersing van het Spaans onmisbaar, omdat de mensen veelal weinig Engels spreken. Wij hebben de afgelopen jaren velen geholpen in de voorbereidingen voor een verblijf! De cursisten waren erg blij met het aangereikte ‘gereedschap’.

Examentraining

Wij hebben de afgelopen jaren met succes cursisten opgeleid en getraind in de volgende examens:

 • HBO examens in alle maten
 • Het staatsexamen Spaans van VWO / Havo / MBO
 • Associatie KLM  
 • Universitaire examens, bijvak Spaans (Minor)
 • Het Spaanse staatsexamen (DELE)
Stoomcursus

 

Ben je starter en heb je snel een basis Spaans nodig ? Ga je straks weer op reis of wil je deze rare tijden nuttig invullen of gewoon een snelle start maken ? Onze enthousiaste stoomcursussen maken héél veel mensen blij. Wij bieden wegens SUCCES een paar maal per jaar deze intensieve opstapcursus aan ! DE komende maand nemen we de tijd voor je en wordt deze ministoomcursus voor een prettige basis Spaans in 5 dagen gegeven.

5 x3 uur les (15 uur)

Spaans voor een spotprijs. Je bent in een digitale groepsles 5 x 3 uur  op een prettige manier intensief met je Spaans bezig. Je krijgt persoonlijke begeleiding en veel tips tijdens deze vliegende start voor beginners!

De volgende STOERE STOOMCURSUS! voor beginners wordt in 5 avonden, in 5  dagen gegeven. Het is net of je een korte  intensieve cursus in Spanje doet want ook JIJ spreekt al Spaans vaaf de eerste les!  Meld je aan via de knop AANMELDEN.
Increíble …. na deze cursus spreek je echt SPAANS,  in 15 uur les!

Cursus start: Hopelijk in het november wéér zo een cursus!
Les 5 dagdelen.

Deze scherp geprijsde stoomcursus is dé OPSTAPCURSUS die aansluit bij de wekelijkse beginners-plus vanaf half sept. Dus schrijf je snel in! 

BOEK je STARTERSPAKKET met nog méér korting! Boek in één keer stoomcursus + beginnersplus voor 399 euro.

Wil je meer?

 

Deze stoomcursus bereid je, als je wil, voor op de wekelijkse reguliere avond-cursus op niveau 2 vanaf september 2021. Je hebt door je snelle start 3 maanden cursuswinst.

BOEK je STARTERSPAKKET in één keer, met nog méér korting! Boek in één keer stoomcursus + beginnersplus voor 399 euro.

Snel inschrijven dus!

 

Toelichting DELE-examens

Het DELE-examen wordt steeds belangrijker, ook binnen onderwijsinstellingen. Werkgevers vinden goede beheersing van een vreemde taal een pré. Het DELE examen is een officieel staatsexamen dat goed  op uw CV staat.

De DELE diploma’s worden uitgegeven door het Spaanse Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Sport op internationaal niveau en zijn vergelijkbaar met het Engelse Cambridge Certificate. Ze worden wereldwijd erkend.

Onze groepslessen geven een goede basis voor de DELE-examens. Daarnaast kunt u een gespecialiseerde privé-cursus met examentraining bij ons volgen. De examens worden afgenomen door het Instituto Cervantes //utrecht.cervantes.es/nl/diplomas_spaans/algemene_informatie_diplomas_spaans.htm. DELE kent examens voor de niveaus van het Europees referentie kader (niveau A1 t/m C2). Een gedetailleerde beschrijving van de niveaus vindt u in dit schema ( //www.erk.nl/leerling/watiserk/ ).

Pin It on Pinterest

Share This